Copywriting

Let’s write

Een professionele website is één ding, maar zonder de juiste content op je site zullen je bezoekers niet vinden waar ze naar op zoek zijn. Sterker nog: een site zonder de juiste inhoud verschijnt niet in de Google zoekresultaten. En als je tekst op je website niet goed geschreven is dan wekt dat weinig vertrouwen bij je potentiële klant. Een professionele copywriter helpt je met overtuigende teksten die gevonden én gelezen worden.

Copywriter voor website

Je bent een kei in je vak en je wil jouw producten of diensten bij een breed publiek brengen. Dan is content marketing link content marketing precies waar jij naar op zoek bent. Maar hoe zorg je ervoor dat je boodschap van je content op de juiste manier wordt verwoord? Op een manier die klanten overtuigt én die je site hoog laat scoren bij Google?

Bureau Bologna levert copywriting diensten voor de online wereld. Een copywriter voor je website is een specialist in zijn vak die niet alleen aantrekkelijke teksten maakt, hij weet ook precies wat er in die tekst moet staan om online te scoren.

Elke opdracht begint met een zoekwoordenonderzoek. Daarin gaan we na welke keywords populair zijn voor jouw zaak. M.a.w. welke termen gebruiken potentiële klanten wanneer ze op zoek gaan naar de producten of diensten die jij levert?

Die zoektermen vormen de kapstok voor de inhoud van je site. Door het juiste gebruik van die woorden pikt Google jouw webpagina sneller op als relevant, waardoor je hoger rankt in de zoekresultaten. En enkel wie hoog scoort in de ranking wordt gezien.

Copywriting

Een blog voor je zaak

Niet alleen de inhoud van je site moet goed zijn om vertrouwen uit te stralen en nieuwe klanten te overtuigen. Ook een blog link naar blog is een uitstekend middel om bestaande klanten te binden en nieuwe te bereiken. Met een blog geef je meer informatie over je producten en diensten. Je vertelt het verhaal achter je zaak en geeft tips en tricks.

Maar een blog schrijven vraagt tijd en die heb je als zaakvoerder niet altijd. Bureau Bologna neemt die taak graag van je over. Wij onderzoeken wat de meest gestelde vragen zijn over jouw product of dienst, doen voorstellen voor blogberichten en schrijven jouw blog helemaal uit. Natuurlijk doen we dat in nauwe samenwerking met jou zodat we precies weten wat je met je blog wil vertellen.

Ben je op zoek naar een copywriter voor je website of wil je meer halen uit een blog voor je zaak? Dan is Bureau Bologna jouw partner! Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek een online advies op maat.

Bureau Bologna
brands, words, images

Telefoon
Email