Content marketing

Let's shine

Online groeien door met de juiste boodschap de juiste doelgroep te bereiken: dat is content marketing. Een band scheppen tussen je merk en je klant, nieuwe markten aanboren en potentiële klanten overtuigen. Dat is precies wat Bureau Bologna voor jou doet.

Groeien met content marketing

Sterke merken verkopen niet alleen, ze staan voortdurend in contact met de klant. En dat doen ze niet door steeds weer sales-gerichte advertenties te plaatsen. Neen, ze bouwen aan hun imago door meerwaarde te bieden.

Bij content marketing zit die meerwaarde in extra informatie waar de klant wat aan heeft. Dat kunnen tips & tricks zijn, een whitepaper of een e-book of het verhaal achter het merk. Maar ook nieuwigheden die worden gedeeld via nieuwsbrieven of sociale media. Een bedrijf dat investeert in content marketing bindt klanten op de lange termijn.

Bureau Bologna beheert jouw online marketing campagne door relevante informatie bij je doelgroep te brengen, op het juiste moment en via het beste kanaal. Welke kanalen dat zijn, dat bekijken we samen. We maken een content kalender op waardoor je precies weet wat je wanneer gaat delen.

Content marketing

Winnen met sociale media

Er is al zoveel geschreven over het belang van de sociale media voor bedrijven. En toch willen we de boodschap hier nog eens herhalen: er zijn weinig andere manieren om zo dicht bij je (potentiële) doelgroep te komen en er bewust mee in interactie te gaan.

Klopt, wie jouw doelgroep ook is, je klanten zijn online actief. Bijna iedereen is te benaderen via sociale media, dus maak er gebruik van! Samen met jou kijken we naar wie je doelgroep is en via welke kanalen die best aanspreekbaar is. We bepalen welk verhaal we moeten brengen en werken dat van A tot Z voor jou uit.

Content marketing wordt pas echt sterk wanneer je handig gebruikt maakt van de verschillende kanalen. Het heeft weinig zin om via een campagne op sociale media te verwijzen naar je website, wanneer daar amper extra informatie te vinden is.

Bij Bureau Bologna verzorgen we jouw volledige content marketing verhaal. We zorgen ervoor dat je website over voldoende relevante informatie beschikt en gaan nadien via gerichte acties meer bezoekers naar je site halen. Daarnaast zorgen we er met zoekmachineoptimalisatie ook voor dat je verschillende pagina’s op zich ook hoog scoren bij Google.

Content marketing is dus veel efficiënter dan traditionele advertenties. De meerwaarde die je geeft in je boodschap schept vertrouwen en die boodschap kan heel gericht worden verspreid. Heb jij zin om online te groeien en klanten te houden? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bureau Bologna
brands, words, images

Telefoon
Email